2010
22.04

Op dit moment wordt er volop gewerkt door de TT-Hall, Gemeente Assen en Ravers Religion om door te nemen welke maatregelen de minste overlast zullen bezorgen voor omwonenden en het maximale voor bezoekers.
Zoals eerder gezegd zijn er nieuwe mogelijkheden op de markt welke buiten de hal een reductie zullen opleveren en binnen hetzelfde resultaat geven. Dit om iedereen zoveel mogelijk een gezellig avond te geven die ook in de toekomst zal kunnen blijven plaatsvinden.

Om de technische details te besparen kan er gezegd worden dat er binnen nu en twee weken meer nieuws komt. Er wordt hard gewerkt aan een trailer, flyer en de laatste loodjes van de line up.

Uiteraard kan er geen trailer en flyer worden gemaakt zonder thema. Ravers Religion 2010 zal in het teken staan van “Feel the early City”, een stad getroffen door (geluids) onheil, maar hierover later meer.

Comments are closed.