2010
22.02

Met nog een goede drie maand op de klok, is het tijd om de line up van Land of Confusion prijs te gaan geven. In een eerder bericht hebben we je al een glimp gegeven van wat er allemaal staat te gebeuren op 29 mei aanstaande in het schitterende Strandheem Recreatiegebied, in de provincie Groningen. Vijf volwaardige area´s pure festivalfun, met alleen de allerbeste dj´s en acts. Een festival dat qua locatie en opzet uniek in zijn soort zal zijn. Nu is het tijd om het volledige verhaal te vertellen. Lees mee welke helden jou een moddervette kick off van het festivalseizoen gaan bezorgen:

Area 1 Outdoor Mainstage

The Prophet
Lady-Dana
Spider Willem
Trilok & Chiren
Rylan
Thera
Scope dj
Clive King
Dizzy
Tommy Pulse
W
MC: Da Syndrome

Area 2 Cyberzone

Oh hell yeah! Deze area staat in het teken van een ware early hardcore legende. Land of Confusion maakt namelijk ruim baan voor een écht gabber concept van vroegah: Cyberzone. Stap in de tijdmachine en laat je meenemen op een indrukkende reis naar het verleden met:

Buzz-Fuzz
Dano
The Prophet
Waxweazle
Chosen Few
G-town Madness
Sequence & Ominous
Leviathan
Arjuna
Painbringer live
Deviate
The Philosopher
Tim-e
J-lines
Lenn
Raoul Coolman
MC: Drip/Triggah

Area 3 Techno/hardtechno/schranz

Sandy Warez
Hillarous
Jehuda
Sverre
E-turnable
D-matic
Lady Jack-a-line
The Futurist
Ven

Area 4 Asino Invites

Eric van Kleef
Asino
Praia del Sol
Bob Bishop
Arma
Ruell
La Fleur
Ara

Area 5 Chill Beach

Milton
Pushing Wood Sound System
Justino
E-nec

De kaarten voor Land of Confusion zijn inmiddels landelijk verkrijgbaar bij de Primera winkels en via Paylogic. Uiteraard zullen we je ook de komende tijd op de hoogte houden van alle ontwikkelingen omtrent Land of Confusion.

We will stay in touch!

Are you ready to enter the Land of Confusion?

Comments are closed.