2010
27.01

Vanuit RTV Drenthe en Het Dagblad van het Noorden is aangegeven dat de vergunning aanvraag voor dance evenementen in de TT-Hall te Assen strenger gaat worden. Dit klopt helemaal de organisaties zullen nu voorafgaand aan het evenement de garantie moeten geven dat binnen de huidige geluidsnormen gebleven gaat worden.

De geluidsleverancier heeft al aangegeven deze problematiek ook in het Gelredome te zijn tegen gekomen en toendertijd is hiervoor een oplossing gevonden. Deze oplossing zou ook toepasbaar kunnen zijnĀ in de TT-Hall en zodoende maakt Ravers Religion zich niet druk over deze garantie.

Tijdens het laatste feest in het Gelredome hebben de bezoekers namelijk kunnen ervaren dat een andere opstelling zich heeft bewezen. Technisch is het een ingewikkeld verhaal, practisch betekend het een andere opstelling dan de gebruikelijke 2×12 line array zonder decibel verlies maar metĀ overlast reductie.

Mochten jullie nog vragen hebben dan kan er altijd contact worden opgenomen.

Comments are closed.