2009
03.11
Op zaterdag 29 mei 2010 zal TNMO een 12 uur durend outdoor-spektakel organiseren, op één van de mooiste buitenlocaties van Nederland. Al jaren staat het Strandheem Recreatiegebied bekend als een paradijs voor zwemmers, surfers en zonaanbidders. Dat het gebied ook meer dan goed gebruikt kan worden voor andere doeleinden, bewezen de twee edities van de Civilization Outdoor festivals in 2001 en 2002. Naar een jarenlange afwezigheid van dance, zorgt TNMO nu dus voor een spectaculaire festivalcomeback op het terrein en presenteren met gepaste trots: Land of Confusion!
Sneak preview
Op 29 mei zal het anders zo vredige recreatiegebied het toneel vormen voor 4 hele vette stages. De mainstage is zoals het bij een goed festival hoort te zijn een open stage. Wat er allemaal gaat gebeuren op het hoofdpodium zal in een later bericht duidelijk worden. Wel willen we al iets loslaten over de andere tenten. Eén van de tenten staat in het teken van twee legendarische Nederlandse early rave concepten: Ravers Religion en Cyberzone. Uiteraard zul je in die tent al je draaitafelhelden van weleer tegenkomen, die je terugnemen naar de tijd van de klassiekers die er écht toe doen. De tweede tent is gereserveerd voor de betere electro en techno. De vierde tent, last but not least, geeft je de mogelijkheid om af en toe bij te komen van het geweld van de andere drie stages. Geniet hier van sfeervolle lounge en house muziek met je drankje in de hand.

Kaartverkoop Land of Confusion Outdoor
De early bird kaartverkoop voor Land of Confusion start op 6 november en kost slechts € 23,50 in de voorverkoop via www.tnmo.nl of www.raversreligion.nl Nadat de 500 early bird kaarten verkocht zijn zal de gewone voorverkoop van start gaan via bovengenoemde websites en de Primera.

Are you ready to enter the Land of Confusion?

Comments are closed.