2009
16.12

Legendarische edities, gouwe ouwes en de garantie voor de beste early en oldschool artiesten, daar staat Ravers Religion al 14 jaar voor garant!

Religion bestaat sinds 1995 en heeft jaren lang early gebracht in Groningen. Na diverse edities, cd’s en video’s wordt het tijd om de toekomst te vereeuwigen. De editie in 2008 was met duizenden bezoekers een uitverkocht succes en een vervolg kan niet uitblijven.

Tijden veranderen en er werd al snel duidelijk dat Kardinge enkele beperkingen heeft die de toekomst zullen afremmen. Vanaf nu gaat het dan ook anders met respect voor het verleden en oog op de toekomst. De organisatie bestaat uit mensen van het eerste uur die in vele locaties hun sporen hebben verdiend. Deze hebben de TT-Hall gekozen tot locatie voor Ravers Religion.

Op zaterdag 2 oktober zal de TT-Hall teruggaan in de tijd toen vijfentwintig nog een geeltje was en smiley’s een andere betekenis hadden. Hierover uiteraard volgend jaar meer.

Actie actie actie

Vind Ravers Religion op Thunderdome en maak een foto van jullie tezamen. Stuur deze vervolgens met je naam en adres gegevens naar info@raversreligion.nl.

De foto’s zullen geüpload worden en 5 winnaars zullen de allereerste Ravers Religion kaarten ontvangen.

Kaartverkoop

De early rave kaartverkoop voor Ravers Religion start op 16 december en eindigt 30 april. Deze kosten slechts € 29,50. Daarna start de reguliere kaartverkoop voor € 34,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Paylogic en de Primera.

Keep on raving….

Comments are closed.