2010
17.07

Tot onze grote spijt heeft de gemeente Assen de vergunning niet verleend voor Ravers Religion welke gepland was op 2 oktober 2010.

De organisatie van Ravers Religion en de TT-hall hebben al het mogelijke gedaan om de gemeente te overtuigen maar dit alles heeft niet mogen helpen tot het verkrijgen van de vergunning.

Momenteel word er door Ravers Religion alles in orde gemaakt om begin volgend jaar het evenement plaats te laten vinden in Kardinge te Groningen, hier is de samenwerking tussen gemeente en organisatie beduidend soepeler.

Houd www.raversreligion.nl  in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Read More >>

2010
22.04

Op dit moment wordt er volop gewerkt door de TT-Hall, Gemeente Assen en Ravers Religion om door te nemen welke maatregelen de minste overlast zullen bezorgen voor omwonenden en het maximale voor bezoekers.
Zoals eerder gezegd zijn er nieuwe mogelijkheden op de markt welke buiten de hal een reductie zullen opleveren en binnen hetzelfde resultaat geven. Dit om iedereen zoveel mogelijk een gezellig avond te geven die ook in de toekomst zal kunnen blijven plaatsvinden.

Om de technische details te besparen kan er gezegd worden dat er binnen nu en twee weken meer nieuws komt. Er wordt hard gewerkt aan een trailer, flyer en de laatste loodjes van de line up.

Uiteraard kan er geen trailer en flyer worden gemaakt zonder thema. Ravers Religion 2010 zal in het teken staan van “Feel the early City”, een stad getroffen door (geluids) onheil, maar hierover later meer.

Read More >>

2010
22.02

Met nog een goede drie maand op de klok, is het tijd om de line up van Land of Confusion prijs te gaan geven. In een eerder bericht hebben we je al een glimp gegeven van wat er allemaal staat te gebeuren op 29 mei aanstaande in het schitterende Strandheem Recreatiegebied, in de provincie Groningen. Vijf volwaardige area´s pure festivalfun, met alleen de allerbeste dj´s en acts. Een festival dat qua locatie en opzet uniek in zijn soort zal zijn. Nu is het tijd om het volledige verhaal te vertellen. Lees mee welke helden jou een moddervette kick off van het festivalseizoen gaan bezorgen:

Read More >>

2010
27.01

Vanuit RTV Drenthe en Het Dagblad van het Noorden is aangegeven dat de vergunning aanvraag voor dance evenementen in de TT-Hall te Assen strenger gaat worden. Dit klopt helemaal de organisaties zullen nu voorafgaand aan het evenement de garantie moeten geven dat binnen de huidige geluidsnormen gebleven gaat worden.

De geluidsleverancier heeft al aangegeven deze problematiek ook in het Gelredome te zijn tegen gekomen en toendertijd is hiervoor een oplossing gevonden. Deze oplossing zou ook toepasbaar kunnen zijn in de TT-Hall en zodoende maakt Ravers Religion zich niet druk over deze garantie.

Read More >>

2010
06.01

De winnaars van de actie hebben via de mail bericht gekregen. De foto’s staan online in een nieuw foto deel op de website. Daarnaast is er ook een video deel toegevoegd.

Voor de vijf gelukkigen alvast gefeliciteerd

Read More >>

2009
16.12

Legendarische edities, gouwe ouwes en de garantie voor de beste early en oldschool artiesten, daar staat Ravers Religion al 14 jaar voor garant!

Religion bestaat sinds 1995 en heeft jaren lang early gebracht in Groningen. Na diverse edities, cd’s en video’s wordt het tijd om de toekomst te vereeuwigen. De editie in 2008 was met duizenden bezoekers een uitverkocht succes en een vervolg kan niet uitblijven.

Read More >>

2009
03.11
Op zaterdag 29 mei 2010 zal TNMO een 12 uur durend outdoor-spektakel organiseren, op één van de mooiste buitenlocaties van Nederland. Al jaren staat het Strandheem Recreatiegebied bekend als een paradijs voor zwemmers, surfers en zonaanbidders. Dat het gebied ook meer dan goed gebruikt kan worden voor andere doeleinden, bewezen de twee edities van de Civilization Outdoor festivals in 2001 en 2002. Naar een jarenlange afwezigheid van dance, zorgt TNMO nu dus voor een spectaculaire festivalcomeback op het terrein en presenteren met gepaste trots: Land of Confusion!

Read More >>